Pērk cirsmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijas lauku atbalsta aģentūra, SIA

Krasta 5-6, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Mežizstrāde, mežizstrāde Madonā, pērk mežus, pērk cirsmas ,  aizaugušo platību attīrīšana no kokiem, uz celma, mežu īpašumu pirkšana, pērk mežu īpašumā, pērk mežus īpašumā, uzpērk mežus, pērk īpašumā,

Woodmaster, SIA

Piņķi, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Meža īpašumi, cirsmas , mežs, meži, nekustamais īpašums, Meža apsaimniekošana, Pērk mežus īpašumā, Kokmateriālu

Tabesco, SIA

Valmiermuiža, Vidzemes 2, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pērk cirsmas Valmiera, pērk cirsmas Limbaži, pērk cirsmas Cēsis, pērk cirsmas Valka, pērk cirsmas Smiltene, , pērk cirsmas Balvi, pērk cirsmas Alūksne, pērk cirsmas Gulbene.

ALra, SIA

Peldu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pērk cirsmas , meža īpašumus, mežus, meža zemi, meža uzpirkšana.

Apse KL, SIA

Ieriķu 67a, Rīga LV-1084
izveide, Īpašuma novērtēšana, Dokumentu novērtēšana, Nodokļu konsultācijas, Mežizstrāde, mezizstrade.lv, cirsmas

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Mežu pirkšana, Pērk mežus. Mežizstrāde. Mežizstrādes pakalpojumi., Pērk cirsmas , mežu, mežus īpašumā. Cirsmu un mežu izstrāde. Cirsmu pārdošana.

Canis, SIA

Kolberģis , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Pērkam mežus, cirsmas . Hārvestera un forvardera pakalpojumi. Apaļkoku pārvadājumi.

D.Z. Mežs, SIA

"Lieplejas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Mežu, (meža) pirkšana, cirsmu iepirkšana, cirsmas uzpirkšana. Mežizstrāde., Mežu pirkšana, vērtēšana, meža pirkšana, cirsmu pirkšana, pērk mežus, (mežs, meži) pērk cirsmas , dastošana

Privātbūve, SIA

Baznīcas laukums 16-2.st., Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

SIA "Privātbūve" pērk cirsmas īpašumus. Pērkam arī zāģbaļķus, finierklučus, papīrmalku u.c. apaļkokus. Veicam mežizstrādes kokmateriālu transportēšanas pakalpojumus.

Ozols IS, SIA

Dzintara 2, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmums galvenokārt specializējas:: ✓ meža īpašumu un cirsmu iegādē, ✓ mežistrādes un transporta pakalpojumu sniegšana, ✓ kokmateriālu tirdzniecība un enerģētiskās koksnes ražošana. SIA Ozols IS ir mežistrādes uzņēmums.:

Mūsu bizness ir mežizstrādes pakalpojumu sniegšana, kas specializējas drošā un efektīvā kokmateriālu ieguvē. Ar pieredzējušu mežizstrādātāju un mūsdienīga aprīkojuma komandu esam veltīti kvalitatīvu rezultātu sniegšanai saviem klientiem. Mēs saprotam ilgtspējīgas mežsaimniecības prakses nozīmi un esam apņēmušies saglabāt mūsu mežu veselību un skaistumu nākamajām paaudzēm. Mūsu mežizstrādes pakalpojumi ir paredzēti, lai maksimāli palielinātu mūsu klientu koksnes ieguldījumu vērtību, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Neatkarīgi no tā, vai esat privāts zemes īpašnieks vai liela komercorganizācija, mums ir zināšanas un resursi jūsu vajadzību apmierināšanai. Tāpēc, ja meklējat uzticamu partneri savām mežizstrādes vajadzībām, meklējiet ne tālāk par mūsu biznesu. Mēs esam šeit, lai palīdzētu jums gūt maksimālu labumu no saviem mežiem.  

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

TK, SIA

"Lejasvītoli" , Trapenes pagasts, Smiltenes nov., LV-4348
Pakalpojumi:

Mežizstrādes pakalpojumi:

Koku zāģēšanas/zāģeru pakalpojumi

Koku pievešanas pakalpojumi

Mežsaimniecības pakalpojumi:

Jaunaudžu un agrotehniskās kopšanas pakalpojumi

Platību attīrīšana no apauguma

Pameža tīrīšanas pakalpojumi

Koku stādīšanas pakalpojumi

 

Javekss, SIA

Valmiermuiža, Alejas 12/3, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrādes pakalpojumi ✓ Tehnikas pakalpojumi ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Izvedējtraktori mežizstrādei ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Auto evakuatora pakalpojumi ✓ Telpu noma

 

Apraksts:

SIA "Javekss" dibināts kā mežizstrādes un kokapstrādes uzņēmums. Laikam ejot, uzņēmums ir attīstījies līdz loģistikas, mežu un citu nekustamo īpašumu finansēšanas, apsaimniekošanas, izstrādes un loģistikas uzņēmumam. Uzņēmumam ir pašam savas tehnikas vienības mežizstrādei, pārvadājumiem, pārkraušanai un citai kravu loģistikai. Piedāvājam autoevakuatora un ekskavatora pakalpojumus. Iznomājam noliktavu un ražošanas telpas Valmierā un citviet Latvijā. SIA "JAVEKSS" pērk mežus, cirsmas un zemi visā Latvijā.

JJK Grupa, SIA

Daugavas 21, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "JJK Grupa" veic siltināšanas un bruģēšanas darbus, kā arī sniedz kanalizācijas izbūves pakalpojumus. Veicam darbus visā Latvijā!

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

Daugavlīči, SIA, Kokapstrādes gateris Lauterē

"Augstkalni" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: SIA Daugavlīči veic meža īpašumu un cirsmu pirkšanu, mežizstrādes pakalpojumus, meža izvešanu un nogādi ar kokvedējiem.

Virši AG, ZS

Ciskādi , Sakstagala pagasts, Rēzeknes nov. LV-4638
Apraksts:

"Virši AG" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar mežu iepirkšanu, cirsmu iepirkšanu, mežizstrādes darbiem un apaļkoku iepirkšanu. Piedāvājam arī kokvedēja pakalpojumus. Mežu īpašumu pirkšana, kokmateriālu pirkšana, apaļkoku pirkšana, zāģbaļķu pirkšana, zāģbaļķu mežistrādes pakalpojumi, koku zāģēšana, koku izvešana, hārvestera pakalpojumi, forvardera pakalpojumi, kokvedēju pakalpojumi, mežizstrādes tehnika. Izstrādā un realizē mežu. Darbojamies Vidzemes, Zemgales, Latgales reģionā.

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.